Μια Ζυγός είναι συνολικά γυναίκα, μαζί με τους γοητευτικούς τρόπους της και την ευχάριστη κομψότητά της. Μπορεί επίσης να αμφισβητήσει πειστικά την ανδρική λογική και να σας νικήσει σε κάθε επιχείρημα. Ωστόσο, η αρσενική πλευρά της μπορεί να έρθει στο προσκήνιο κάθε τόσο. Η συζήτηση την προσελκύει και ζυγίζει τις δύο πλευρές της κατάστασης, με πλήρη δικαιοσύνη. Μια γυναίκα Ζυγός μπορεί να αρχίσει ένα επιχείρημα μόνη και να το ολοκληρώσει μόνη, με μόνη συμβολή σας ορισμένες περιστασιακές παρατηρήσεις. Ενώ αντιδικεί μαζί σας, μπορεί να χαμογελάει κάθε λίγο.

Προτού το καταλάβετε, θα αιχμαλωτιστείτε από το χαμόγελο και τη γοητεία της. Και αυτή τη φορά, θα είχε κερδίσει το επιχείρημα καθώς και την καρδιά σας. Φυσικά, δεν θα σας νοιάξει, αφού σας πείθει με τέτοια προσεκτική, ισορροπημένη και λογική επιχειρηματολογία. Ένα τυπικό προφίλ της γυναίκας Ζυγού περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως τη σταθερή ανάγκη να είναι δίκαιη και ισορροπημένη. Το καλύτερο μέρος είναι ότι παρουσιάζει την υπόθεσή της κατά τέτοιο τρόπο ώστε δεν θεωρούν ότι θίγεστε καθόλου. Την ίδια στιγμή, δεν είναι πεισματάρα και εύκολα αλλάζει τη γνώμη της, αν βρίσκει τα επιχειρήματά σας πιο λογικά και πειστικά.Που ποτέ δεν θα κολλήσει σε μια άποψη μόνο και μόνο επειδή είναι η δική της και η γνώμη σας θα την επηρεάσει σαν να ήταν δική της. Οι γυναίκες Ζυγοί αγαπούν το πολυτελές περιβάλλον και το ακατάστατο και βρώμικο περιβάλλον τις κάνει να αισθάνονται κατάθλιψη. Σε περίπτωση που βρίσκονται σε τέτοια μέρη για πάρα πολύ καιρό, μπορεί να αρρωστήσουν σωματικά. Οι περισσότερες εργάζονται μετά το γάμο. Εκτός από τα χρήματα, ένας από τους βασικούς λόγους για αυτό είναι ότι γι 'αυτούς, ο γάμος είναι επίσης σαν μια εταιρική σχέση και οι εταίροι πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες από κοινού.

Η πασιέντζα δεν είναι το είδος του παιχνιδιού που τους αρέσει. Μια γυναίκα Ζυγός ποτέ δεν επιδιώκει να κυριαρχήσει σε μια σχέση και ο σύζυγος παίρνει πάντα το σεβασμό που του αξίζει. Ταυτόχρονα, αυτή τον συγκρατεί από το να κάνει λάθη ή από το να παίρνει λάθος αποφάσεις. Παίρνει τα ηνία και προσπαθεί να εξομαλύνει τα αποτελέσματα των αποφάσεων του. Ποτέ δεν θα πάει κόντρα στις αποφάσεις του, αλλά αν κάνει λάθος, αυτή θα τον φέρει σιγά σιγά προς τη σωστή διαδρομή. Είναι συναισθηματική, αλλά δεν εκφράζει τη γνώμη της ή κάνει κριτική. Αυτό που έχει σημασία για περισσότερο για αυτή είναι τα γεγονότα.

Το να είναι καχύποπτη δεν είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς της. Σας εμπιστεύεται απόλυτα και το άνοιγμα των προσωπικών της mail θα ήταν λάθος στα μάτια της. Εκφράζει τα συναισθήματα της εύκολα και πλουσιοπάροχα. Ποτέ δεν θα παραπονεθείτε για αυτό. Δεν θα υπάρξει έλλειψη γοητευτικών ματιές, τρυφερών χαδιών, στοργικών αγκαλιών και φιλιών αγάπης. Μετά τον γάμο, ποτέ δεν θα επιστρέψετε σε ένα βρώμικο σπίτι. Τα πάντα θα είναι αστραφτερά, από το σαλόνι σας μέχρι τη σύζυγό σας και τα παιδιά.

Μια γυναίκα Ζυγός αγαπά να μιλάει, αλλά αυτή επίσης θα ακούσει τους μονολόγους σας. Είναι όλα θηλυκότητα, όπου η αγάπη και το ειδύλλιο εμφανίζεται. Ωστόσο, σε ορισμένες καταστάσεις κρίσης, θα είναι τόσο ισχυρή όσο κάθε άνθρωπος. Αυτή θα είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει, να σας παρακινήσει, να ενισχύσει τη δύναμη σας και να σας υποστηρίξει. Με τα παιδιά, ότι θα είναι στοργική, θα τα φροντίζει, λίγο αυστηρή, ιδίως όταν πρέπει να σας σέβονται. Θα τα λατρεύει, αλλά ποτέ δεν θα έρθουν πριν από εσάς. Ήσαστε η πρώτη αγάπη της ζωής της και ποτέ δεν θα το ξεχάσει.

Ποτέ δεν θα αφήσει τα παιδιά σας να σας φερθούν με ασέβεια και οι ανάγκες σας θα προηγούνται. Αν γίνετε πάρα πολύ αυστηρός μαζί τους, θα είναι εκεί για να σκουπίσει τα δάκρυά τους και να τους δώσει τη σοκολάτα που τους αρνηθήκατε. Μια γυναίκα Ζυγός μπορεί να χάσει λίγο την ισορροπία της κάποια στιγμή. Όμως, η αρμονία και η ισορροπία θα επανέλθει σύντομα και αυτή θα είναι αξιαγάπητη και πάλι. Είναι μία από τις λίγες γυναίκες που μπορεί να παίξει την πριγκίπισσα με την τέλεια γοητεία και με την ίδια ευκολία, να σας δώσει ένα χέρι βοηθείας σε κρίση. Και θα λιώνει την καρδιά σας με αυτή την σαγηνευτική γοητεία και το γοητευτικό της χαμόγελο!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.