Η ομορφιά μιας γυναίκας Σκορπιού είναι εξαιρετική, μυστηριώδης και εντελώς μαγνητική. Ξέρει τι είναι και είναι περήφανη για τον εαυτό της. Αυτή θα ελέγξει την επιθυμία της να κυριαρχεί και θα επιτρέψει σε έναν άνδρα να οδηγήσει σε μια σχέση, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της ερωτοτροπίας τους. Ξέρει πώς να υπνωτίζει έναν άνδρα και το πετυχαίνει τις περισσότερες φορές. Μην περιμένετε από μια γυναίκα Σκορπιό να τρέξει στην αγκαλιάς σας δημοσίως και να φωνάξει τα συναισθήματά της με όλη τη δύναμη της φωνής της. Αντ' αυτού, θα έρθει κοντά σας, θα σας κοιτάξει με ένα αισθησιακό τρόπο και θα ψιθυρίσει τα πιο ρομαντικά λόγια σε ένα σαγηνευτικό τόνο.

Αν δεν είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας, δεν χρειάζεται καν προσπαθήσετε να πλησιάσετε μια γυναίκα Σκορπιό. Με αυτά τα όμορφα, διεισδυτικά μάτια της, μπορεί να διαβάσει ακριβώς τι είναι στο μυαλό σας. Μπορεί εύκολα να διακρίνει τις πραγματικές προθέσεις σας, οπότε μην φλερτάρετε. Θα την προσβάλλετε και σας διαβεβαιώνουμε, ότι αυτό δεν είναι καθόλου καλό για σας. Ακόμα και όταν τόνος της φωνής της είναι καθησυχαστικός, η διάθεση της ευγενική και το χαμόγελο γενναιόδωρο, μπορεί να σχεδιάζει τα πιο ισχυρά αντίποινα. Όταν μια γυναίκα Σκορπιός έχει προσβληθεί ή πληγωθεί, η οργή της δεν γνωρίζει όρια.

Μπορεί να γίνει η πιο σκληρόκαρδη και το πιο σαρκαστική πρόσωπο στη γη. Σε περίπτωση που αγαπά με απόλυτη αφοσίωση, μισεί με καταστροφική κακία. Εάν είστε πραγματικά ερωτευμένος μαζί της, τότε θα πρέπει να μάθετε περισσότερα γι 'αυτήν. Έχει ένα πολύ υπνωτικό βλέμμα και τη στιγμή που τα μάτια της συναντήσουν τα δικά σας, θα πέσετε στο βαθύ πάθος της. Το να σας προσέξει μια γυναίκα Σκορπιός δίνει σίγουρα μια ώθηση στο εγώ κάποιου άνδρα. Χρειάζεται ένας άνδρα ισχυρότερο από αυτή και η αδυναμία σε αυτόν δεν θα της αρέσει καθόλου.Περιμένει να συμπεριφέρεστε σαν ένας πραγματικός άνδρας, ο οποίος μπορεί να κυριαρχεί και να την κάνει περήφανη. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να σέβεται την ατομικότητα της. Θα πρέπει να είστε πιο εμφανίσιμος από το μέσο όρο, με διάνοια, φιλοσοφημένος και εντελώς αρρενωπός. Πρέπει επίσης να είστε φιλόδοξος και να είστε σε θέση να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις με αυτοκυριαρχία. Μία γυναίκα Σκορπιός θα σας τυλίξει με όλη την αγάπη και την προσοχή της. Όλη η ζωή της θα ξεκινήσει να περιστρέφεται γύρω σας και θα είναι εξαιρετικά πιστή και εξαιρετικά παθιασμένη.

Είναι παθιασμένη με ότι έχει σχέση μαζί της. Είναι σχεδόν αδύνατο για εκείνη να έχει ουδέτερα συναισθήματα. Είτε αυτή θα αγαπά βαθειά αγαπάμε ή θα μισεί έντονα. Εάν δεν έχει την εμπειρία σε κάποιο από τα συναισθήματα, θα γίνει εντελώς αδιάφορη προς την κατεύθυνση αυτή. Οι γυναίκες Σκορπιοί, ωστόσο, δεν δείχνουν ποτέ τα συναισθήματα που νιώθουν. Η έκφρασή τους θα παραμείνει πάντα ουδέτερη και δεν θα προδίδει τίποτα. Ο θυμός της είναι πολύ έντονος και είναι καλύτερα να βγούμε από το δρόμο της, όταν βγαίνει εκτός ορίων. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του προφίλ της είναι επίσης «αποθήκη» μυστικών άλλων, αλλά οι άλλοι δεν θα γνωρίζουν κανένα δικό της.

Η προσωπική ζωή της θα είναι εκτός ορίων για όλους. Την ίδια στιγμή, ποτέ δεν θα αποκαλύψει τα μυστικά που της έχουν εμπιστευθεί, ούτε ακόμη σε εσάς. Ακόμη και με εσάς, θα έχει ένα μέρος του εαυτού της που είναι καλύτερο να μην διερευνήσετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ανέντιμη. Αντίθετα θα είναι τόσο βάναυσα ειλικρινής  που κατά καιρούς, μπορεί να βλάψει τους γύρω της. Όπως ένας τυπικός Σκορπιός, θα επιλέξει τους φίλους της με μεγάλη προσοχή και θα παραμείνει μαζί τους σε όλη τη ζωή της. Ποτέ δεν θα διατηρήσει μια σχέση με ανάξια άτομα.

Αποφασιστικότητα και δύναμη, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας της. Μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ανά πάσα στιγμή να βγει από οτιδήποτε αρνητικό. Εάν έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε την αληθινή αγάπη της γυναίκας Σκορπιού, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ποτέ δεν θα αισθανθείται μοναξιά. Θα είναι εντελώς αφιερωμένη σε σας και ακόμα κι αν δεν παντρευτείτε για οποιουσδήποτε λόγους πέρα από τον έλεγχό σας, η αγάπη της για σας δεν θα αλλάξει. Είναι ένας από εκείνους που πιστεύουν στη φράση «μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει». Αντί να επισκιάζει το σύζυγό της, πιστεύει στην υποστήριξη του.

«Πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα, υπάρχει μια γυναίκα» Αυτό το γνωμικό ταιριάζει τέλεια στην περίπτωση του άνδρα που έχει μια σύζυγο Σκορπιό. Γι 'αυτήν, το μέλλον, η ευτυχία και τα όνειρα του συζύγου της έχουν τεράστια σημασία. Θα τον υπερασπιστούν πάντα έντονα δημοσίως και δεν θα συμπεριφερθούν όμορφα σε όποιον τον εκμεταλλευτεί. Αυτή θα είναι πάντα εκεί να τον ενθαρρύνει να φθάσει στα αστέρια, να αναπτύξει το θάρρος του και ποτέ δεν τον άφησε να γυρίσει πίσω από τη μέση της απόστασης που θα έχει ήδη διανύσει. Οι γυναίκες Σκορπιοί αγαπούν τα σπίτια τους και τα κρατάνε πάντα αστραφτερά.

Τώρα έρχεται το επικίνδυνο τμήμα. Μια γυναίκα Σκορπιός είναι πολύ ζηλιάρα και έντονα κτητική για τους αγαπημένους της. Είναι επιρρεπής σε υποψίες. Έτσι δεν πρέπει να δίνετε λόγους να αμφιβάλει για εσάς. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να ελέγχετε τη ζήλια σας, δεδομένου ότι θα προσελκύσει πολλά μέλη του αντίθετου φύλου. Επίσης απεχθάνεται να κυριαρχείται από οποιονδήποτε, ακόμη και εσάς. Σε ένα τέτοιο σενάριο, απλά να θυμάστε ότι μια γυναίκα Σκορπιός θα είναι πάντα πιστή και αφοσιωμένη σε σας, ακόμα και στις χειρότερες των περιστάσεων.

Και τότε, ξέρετε ότι δεν μπορείτε να την αφήσετε και είναι καλύτερα να προσαρμοστείτε σε τέτοια αστεία πράγματα. Κανείς δεν φεύγει μακριά από έναν Σκορπιό, σωστά;. Όσον αφορά τα χρήματα, θα το απολαύσει είτε αποταμιεύει στον κουμπαρά είτε κάνει δαπάνες για πολυτελή πράγματα. Τα κοινωνικά πρότυπα της είναι πολύ καλά και ποτέ δεν θα θέσει σε κίνδυνο το κοινωνικό της status. Της αρέσει η εξουσία και θα θυσιάσει χρήματα και πολλά άλλα για αυτό. Φαίνεται να είναι πολύ πρακτική, αλλά μέσα της είναι πολύ συναισθηματικό. Όπως όλοι οι Σκορπιοί, δεν θα εξετάσει κάποια άλλη άποψη στην περίπτωση των συναισθημάτων της.

Μία γυναίκα Σκορπιός έχει το αίσθημα  της ισότητας και της δικαιοσύνης. Αν δεν επιθυμείτε να της πείτε καλημέρα, μία ημέρα μετά από μια σύγκρουση, εκείνη θα κάνει το ίδιο και για τις επόμενες τέσσερις ημέρες. Το ίδιο ισχύει και για τη γενναιοδωρία επίσης. Αν της κάνετε ένα καλό, θα σας κάνει τέσσερα σαν ανταπόδοση. Ως μητέρα, θα είναι εξαιρετικά κτητική για τα παιδιά της και θα φροντίσει γι 'αυτά. Ωστόσο, δεν μπορεί να εκφράσει την αγάπη της ανοιχτά και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να την διδάξετε. Θα τα κάνει ανεξάρτητα, δίκαια, ισχυρά και υπερήφανα για τον εαυτό τους, όπως αυτές. Θα τα ενθαρρύνει να αναπτύξουν τα φυσικά τους ταλέντα και θα βεβαιωθεί ότι δεν περνούν απαρατήρητα.

Μια γυναίκα Σκορπιός μπορεί να σας πνίξει στο πάθος. Μπορεί επίσης να σας παρέχει την ασφάλεια όταν τα πράγματα πάρουν μια επικίνδυνη τροπή. Αυτή μπορεί να σας προσφέρει την ηρεμία και τη σταθερή υποστήριξή της στη χειρότερη των περιστάσεων. Μόλις κερδίσετε την αγάπη της, ποτέ δεν θα είστε μόνος ξανά. Το φαγητό σας θα είναι τέλεια ψημένο και αυτή θα αλέθει ακόμη και φρέσκο καφέ για σας. Πάντα θα επιστρέφετε σε ένα πεντακάθαρο σπίτι, που θα ακτινοβολεί με την αύρα της μαγνητικής προσωπικότητάς της, τη γοητεία της βαθιάς ομορφιάς της και τη ζεστασιά της αιώνιας αγάπης!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.