Λέων και Ζυγός έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά τους και η σχέση τους μπορεί να δείξει μεγάλη συμβατότητα. Και οι δύο γεννήθηκαν για να ερωτευτούν και μπορούν να το κάνουν αυτό με μεγάλη ευκολία. Ο ρομαντισμός ευδοκιμεί μεταξύ τους και δεν θα υπάρξει έλλειψη ρομαντικών χειρονομιών όπως το να κάνουν και να λαμβάνουν δώρα, να γράφουν επιστολές αγάπης, να δειπνούν υπό το φως των κεριών, κλπ. Και οι δύο πιστεύουν στον έρωτα και κάνουν το σύντροφό τους να αισθάνεται πολύ ειδικός. Το Λιοντάρι, όπως και ο Ζυγός επίσης αγαπούν τις συγκεντρώσεις και τους ανθρώπους και δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην κοινωνική εκτίμηση.

Ένα άλλο πράγμα που συμβάλλει στην μεγάλη συμβατότητά τους είναι ότι πολλές από τις αξίες τους αλληλοσυμπληρώνονται. Για παράδειγμα, η ευελιξία ενός Ζυγού ισορροπεί σε μεγάλο βαθμό με το πείσμα του Λέοντα. Ωστόσο, εάν ο Ζυγός αρχίσει να κυριαρχεί πάρα πολύ, κάποια προβλήματα ενδέχεται να ανακύψουν. Στη συνέχεια, όμως, ο Ζυγός θα είναι σε θέση να χειριστεί το Λιοντάρι με διακριτικότητα και διπλωματία και να γίνουν τα πράγματα πολύ εύκολα. Και οι δύο αγαπούν τα λεπτότερα πράγματα στη ζωή και πιστεύουν στο να ζουν το παρόν και να το απολαμβάνουν.

Λέων άνδρας – Ζυγός γυναίκα
Η σχέση αυτή είναι μια από εκείνες που αναπτύσσονται σε μια μακροχρόνια σχέση. Και οι δύο είναι κοινωνικοί, εξωστρεφείς, περιπετειώδεις και αγαπούν την ομαδικότητα. Αγαπούν τα φώτα της δημοσιότητας και τον ήχο του χειροκροτήματος. Εκτιμούν τα όμορφα πράγματα στη ζωή, όπως η τέχνη και η μουσική. Η σχέση τους θα είναι γεμάτη από αγάπη, ρομαντισμό, πάθος, ενθουσιασμό και διασκέδαση. Η χημεία τους θα είναι μεγάλη και δεν θα υπάρξουν προβλήματα σε θέματα πίστης. Εκείνοι αγαπά να ηγείται και εκείνη μισεί να λαμβάνει αποφάσεις, οπότε το τέλειο ταίρι!

Λέων γυναίκα – Ζυγός άνδρας
Αν ένας Ζυγός ψάχνει για μόνιμη αγάπη, τότε η γυναίκα Λέων είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Μοιράζονται τόσα πολλά χαρακτηριστικά που υπάρχουν πλήρεις πιθανότητες αρμονίας στην σχέση τους. Στη συνέχεια, θα υπάρξει πολύς ρομαντισμός. Και οι δύο είναι γεμάτοι πάθος και δεν διστάζουν να εκφράσουν αυτό που αισθάνονται. Κάθε φορά, θα βρει νέους και δημιουργικούς τρόπους για να της πει πόσο την αγαπάει. Σε αντάλλαγμα, θα τον τυλίξει με προσοχή, εκτίμηση και φροντίδα. Αυτό το ζευγάρι πραγματικά θα είναι πανίσχυρο.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.