Ένας άνδρας Κριός είναι γεμάτος εκπλήξεις και ενθουσιασμό και μισεί τη μονοτονία και νωθρότητα στη ζωή. Ένα ειδύλλιο μαζί του θα είναι σαν μια περιπετειώδης βόλτα, όπου δεν έχετε ούτε μία στιγμή να σκεφτείτε. Ωστόσο, είναι καλύτερο να μην αναμένετε από αυτόν να καταλάβει ότι θα πρέπει να νιώθετε κάποια ασφάλεια κάθε τόσο. Η συνέπεια είναι κάτι που δεν ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του. Η αγάπη ενός άνδρα Κριού θα σας ζεσταίνει με πάθος για ένα λεπτό και το επόμενο κιόλας λεπτό, μπορεί να νιώθετε σαν να βρίσκεστε στο Βόρειο Πόλο.

Ποτέ μην είστε αγενής μαζί του, θα πληγωθεί πολύ και γίνει το πιο ψυχρό πρόσωπο στη γη. Θα πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν και πάλι, για να ανακτήσει το επίπεδο άνεσης που κάποτε είχατε. Είναι πολύ ενεργητικός και πάντα γεμάτος με δημιουργικές ιδέες. Θα πρέπει να συμβαδίζετε με τα επίπεδα ενέργειας του και θα χρειαστεί να κουραστείτε, τουλάχιστον διανοητικά. Ένας άντρας Κριός θα παραμείνει πάντα νέος στην καρδιά, ακόμα και όταν φτάσει 90 ετών. Οι αργές κινήσεις τον κάνουν ανυπόμονο. Είναι ένας από εκείνους που πηγαίνουν πάντα μπροστά από τους άλλους, με τόλμη και αυτοπεποίθηση.

Είναι γενναιόδωρος ως προς το θέμα του χρόνου και των χρημάτων, είναι γεμάτος ευσπλαχνία και πάντα προσπαθεί να χαροποιήσει τους ανθρώπους γύρω του. Ωστόσο, ακριβώς όπως ένα μωρό, μπορεί να νευριάσει, να φερθεί απερίσκεπτα και να γίνει δύστροπος όταν δεν ικανοποιούνται ή καθυστερήσουν οι ανάγκες του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αρνητικότητα τον ενοχλεί. Όταν ένα αρσενικός Κριός ερωτεύεται, γίνεται εξαιρετικά αφοσιωμένος στη σχέση. Εάν η δέσμευση αποτύχει να εξελιχθεί σε μια επιτυχημένη σχέση, θα βάλει τα δυνατά του για να τη σώσει και να την κάνει να λειτουργήσει πάλι. Ακόμα, και αν διαλυθεί, θα συνεχίσει τις προσπάθειές τους για λίγο διάστημα.

Στη συνέχεια, ο ήλιος θα λάμψει και πάλι γι' αυτόν και θα ερωτευτεί ξανά, με την ίδια ορμητικότητα, αφοσίωση και πίστη. Ένας άνδρας Κριός πιστεύει στην αληθινή αγάπη και θα πρέπει να είναι συνεχώς σε αναζήτησή της, αν και μπορεί να χρειαστεί να «γιατρέψει» την καρδιά του, πολλές φορές κατά τη αναζήτηση αυτή. Είναι πολύ παθιασμένος στην αγάπη και ποτέ δε θα έχετε την ευκαιρία να διαμαρτυρηθείτε για έλλειψη ρομαντισμού. Από ποίηση μέχρι δείπνα υπό το φως των κεριών, θα πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζεται με οτιδήποτε και παντού. Δεν είναι από αυτούς που κρατάνε κάτι, ειδικά στην αγάπη.

Καλό θα είναι να μην κρύψετε τα συναισθήματά σας και εσείς. Ένας άντρας Κριός είναι πολύ εκφραστικός και θα περιμένει το ίδιο από εσάς. Θυμηθείτε να του δείξετε ότι τον αγαπάτε και νοιάζεστε γι 'αυτόν. Θα πρέπει επίσης να μάθετε να συμπεριφέρεστε σαν την ηρωίδα στα μυθιστορήματα. Στην αγάπη, είναι πολύ πιστός πάρα πολύ έντιμος και ιδεαλιστής ώστε να σας ξεγελάσει. Δεν είναι φτιαγμένος για να επιδοθεί σε πράγματα όπως η ασυδοσία ή ακόμα και αθώα φλερτ. Ωστόσο, εάν δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τη συνεχή ανάγκη του για ενθουσιασμό και ρομαντισμό, προσπαθήστε να κοιτάξετε κάπου αλλού.

Ένας άνδρας Κριός δεν πρόκειται ποτέ να ξεκινήσει μια άλλη σχέση πίσω από την πλάτη σας. Είναι από εκείνους που πρώτα θα δώσει τέλος σε σχέση και στη συνέχεια θα προχωρήσει στην επόμενη. Ακόμη και πριν συμβεί κάτι τέτοιο, θα σας ενημερώσει ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλή. Θα προσπαθήσει να κάνει τη σχέση να λειτουργήσει. Μόνο αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί ή εσείς δεν κάνετε, θα αποφασίσει να προχωρήσει. Το κλειδί για τη μόνιμη αγάπη είναι πάντα στα χέρια σας. Κρατήστε το ρομαντισμό ζωντανό και ποτέ δεν θα κοιτάξει ακόμη και την πιο καυτή παρουσία στον περίγυρό του.

Εάν προσπαθείτε να κάνετε έναν Κριός να ενδιαφερθεί για σας, πρέπει να προσπαθήσετε σκληρά. Αγαπά τις προκλήσεις και σύντομα θα τρέξει πίσω σας. Μην κάνετε την πρώτη κίνηση αλλιώς θα τον χάσετε για πάντα. Του αρέσει να ηγείται και στην αγάπης. Μην προσπαθήσετε να του κάνετε καμώματα ζήλιας όπως στις ταινίες. Ξεχάστε τα φλερτ, ακόμη και μια ματιά σε ένα άλλο άτομο, θα τον κάνει να απομακρυνθεί από κοντά σας. Είναι πολύ κτητικός και υπερβολικά ζηλιάρης. Ένας άνδρας Κριός θα θέλουν να είναι η πρώτη σας έννοια και δεν μπορεί να ανεχθεί τον παραγκωνισμό για κανέναν άλλο. Θέλει να τον εμπιστεύεστε τυφλά, αλλά δεν θα πράξει το ίδιο για σας.

Θέλει την ελευθερία του και δεν ήθελε να είναι δέσμιος. Αυτός είναι, είτε το δέχεστε είτε όχι. Εντούτοις, ξέρετε ότι είναι αδύνατο να τον αφήσετε. Είναι τόσο πιστός, προστατευτικός, ερωτιάρης, ευγενικός και στοργικός. Υπάρχουν ορισμένοι άντρες Κριοί που φαίνονται πολύ ήσυχοι, αλλά μέσα τους, είναι τόσο ζωντανοί και γεμάτοι ζωή όπως κάθε άλλο αρσενικό αυτού του ζωδίου. Απλά πρέπει να τους δώσετε λίγο χρόνο και σύντομα θα γίνουν συνηθισμένοι Κριοί. Ο Κριός είναι επαναστάτης και του αρέσει να πηγαίνει ενάντια στη συμβατικότητα. Πρέπει να μάθει αρετές όπως η ταπεινότητα και η σεμνότητα.

Η διαδικασία της μάθησης μπορεί να βλάψει τον ίδιο και στη συνέχεια, θα σπεύσει για να τον καθησυχάσετε. Θυμηθείτε να ανορθώσετε το πληγωμένο του εγώ, αλλιώς θα πληγωθεί πολύ. Αν θέλετε να είστε μαζί του για πάντα, πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε την κατεστραμμένη του εμπιστοσύνη του και να δείχνεται απόλυτη πίστη στο πρόσωπό του. Ποτέ μην πάρετε το μέρος κάποιου που είναι εναντίον του, ακόμη και όταν είναι λάθος. Θα πρέπει να αγαπάς αυτό που αγαπά και να μισείς ότι μισεί. Για ένα Κριό, αυτό είναι αληθινή αγάπη και αφοσίωση. Αυτός θα δώσει όλα αυτά για εσάς και περιμένει το ίδιο σε αντάλλαγμα.

Αν είναι θυμωμένος μαζί σας, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τυχόν πρόβλημα στη σχέση σας. Είναι το πάθος του, που θα πρέπει να φοβάστε. Ο θυμός του μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένα πολύ σκληρά και αγενή λόγια, αλλά δεν θα διαρκέσει πολύ. Αυτός θα είναι συνήθως ο πρώτος που θα ζητήσει συγγνώμη μετά από έναν καυγά και περιμένει να τον συγχωρήσετε και να ξεχάσετε. Θα πρέπει να ξέρετε ότι ποτέ δεν θέλει να πει όσα είπε πάνω στο θυμό του. Ένας Κριός θα είναι πάντα εκεί για σας για να σας φροντίσει. Ωστόσο, ποτέ δεν θα περιορίσει την ελευθερία σας. Αυτός κυριαρχεί πάντα στο σπίτι και δεν θα ανεχτεί τη συνεχή γκρίνια. Στη πορεία όμως, είναι αυτός που θα διατηρήσει το ειδύλλιο μαζί σας ακόμα και στην 50η επέτειό σας!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.