Ένας Δίδυμος είναι τόσο ανοιχτός σε νέες ιδέες και απόψεις όπως και ένας Ιχθύς. Και οι δύο είναι αρκετά ευέλικτοι και προσαρμόσιμοι. Κανένας τους δεν εμμένει στις δικές τους απόψεις και επίσης δεν αγνοούν τις απόψεις των άλλων. Το χαρακτηριστικό της ασυνέπειας είναι ένα μέρος της προσωπικότητάς τους. Τώρα ερχόμαστε στις διαφορές σε αυτό το συνδυασμό. Οι Δίδυμοι είναι αρκετά ορθολογιστές στην προσέγγισή τους απέναντι στη ζωή, ενώ ένας Ιχθείς ζει σε έναν ονειρικό κόσμο όπου τα πάντα είναι τέλεια και όλοι είναι καλοί.

Οι συνομιλία τους δεν προχωρούν σε βάθος και κάποιες φορές δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα καθώς οι Ιχθείς μπορεί να μην είναι σε θέση να εκφράσουν τα συναισθήματά τους πλήρως. Ωστόσο, οι Δίδυμοι θα ωφεληθούν πολύ από τη σοφία τους και μπορεί να μάθουν να είναι λίγο πιο ευαίσθητοι. Και οι δύο έχουν διαφορετικές αντιλήψεις για τη ζωή και το βρίσκουν δύσκολο να προσαρμοστούν πλήρως στις απόψεις του άλλου. Θα πρέπει να κάνουν μια συνειδητή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσει η συμβατότητα στη σχέση τους. Διαφορετικά, δεν θα υπάρχει τίποτα, αλλά θα πληγωθούν και οι δύο.

Δίδυμος άνδρας – Ιχθείς γυναίκα
Η σχέσης ενός Δίδυμου και μια Ιχθύος δείχνει μάλλον ασυμβίβαστη, δεδομένου ότι έχουν κάποιες βασικές διαφορές στα χαρακτηριστικά τους. Εκείνος φαίνεται να έχει μια τάση για αλλαγή και θα χάσει γρήγορα το ενδιαφέρον σε κάτι που αγαπούσε την προηγούμενη μέρα. Εκείνη θα πληγωθεί όταν ο Δίδυμος θα αρχίσει να αντιπαθεί προς εκείνες τις αξίες που του άρεσαν την πρώτη φορά που συναντήθηκαν. Ένας άνδρας Δίδυμος είναι σχεδόν αντίθετος με βαθιά συναισθηματικούς δεσμούς και μια γυναίκα Ιχθείς είναι πάντα σε αναζήτηση κάποιου που μπορεί να την αγαπήσει, να την προστατεύσει και να τη φροντίσει. Η διαρκής ανάγκη της για αγάπη και συντροφικότητα είναι βέβαιο ότι θα τον στείλει μακριά.

Δίδυμος γυναίκα – Ιχθείς άνδρας
Για να μπορέσει να προχωρήσει αυτή η σχέση και οι δύο θα πρέπει να κάνουν πολλούς συμβιβασμούς. Ο σκεπτικός και παθιασμένος χαρακτήρας ενός άνδρα Ιχθύ θα προσελκύσει αρχικά μια γυναίκα Δίδυμο. Αλλά σύντομα, οι διαφορές θα φανούν. Εκείνη είναι πολύ σαφής για τα αισθήματά της, ενώ ο ίδιος θα το βρει πολύ δύσκολο να εκφράσει αυτό που αισθάνεται. Η ωμότητα και η έντονη γλώσσα της ενδέχεται να πλήξει περαιτέρω την ευαίσθητη καρδιά του. Θα πρέπει να τον κάνει να αισθάνεται αγάπη και φροντίδα και εκείνος πρέπει να προεκτείνει τις συνομιλίες μαζί της.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.