Οι Δίδυμοι καταλαμβάνουν την τρίτη θέση στον ζωδιακό κύκλο. Όσοι έχουν γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων εμφανίζουν πάντα διπλή προσωπικότητα. Μια στιγμή θα είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος και την άλλη στιγμή μελαγχολικός και εξαιρετικά νευρικός την αμέσως επόμενη. Ο Ερμής τους χαρίζει γνωρίσματα όπως η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα, η ασυνέπεια και η ανυπομονησία. Οι Δίδυμοι μιλούν πολύ, και στις συζητήσεις τους σπανίως θα είναι σε αδράνεια.

Είναι έξυπνα άτομα, που είναι πάντα σε αναζήτηση της πνευματικής διέγερσης. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να κρατήσουν το ενδιαφέρον τους για ένα συγκεκριμένο θέμα ή ένα συγκεκριμένο πρόσωπο για πάρα πολύ καιρό. Τα πάνε καλά με τους γύρω τους και είναι αρκετά καλοί στα λόγια. Σαν άτομα που έχουν φοβία απέναντι στις δεσμέυσεις οι Δίδυμοι δυσκολεύονται να συνάψουν μόνιμες σχέσεις. Όσον αφορά τις σχέσειςκαι τη συμβατότητα του ζωδίου, οι Δίδυμοι ταιριάζουν καλά με το Λέοντα, το Ζυγό, τον Υδροχόο και τον Κριό.

Δίδυμοι - Κριός
Κριός και Δίδυμοι έχουν πολλά κοινά και θα αντιμετωπίσουν λίγα προβλήματα συμβατότητας. Και στους δύο αρέσει να απολαμβάνουν τη ζωή και είναι πάντα στα πρόθυρα να κάνουν κάτι νέο.

Δίδυμοι - Ταύρος
Ο Ταύρος προχωρά στη ζωή, με σταθερό και μετρημένο ρυθμό. Ποτέ δεν βιάζεται να φθάσει κάπου και έχει ένα μεγάλο βαθμό σταθερότητας. Σε αυτά τα γνωρίσματα του Ταύρου είναι πλήρως αντίθετη η προσωπικότητα ενός Διδύμου.

Δίδυμοι - Δίδυμοι
Όταν ένα Δίδυμος βρεθεί μαζί έναν άλλο Δίδυμο, το αποτέλεσμα είναι μια ατελείωτη διασκέδαση και ενέργεια. Και οι δύο τους είναι πνευματώδεις, χιουμορίστες, περιπετειώδεις και ομιλητικοί. Αγαπούν την αλλαγή και την ποικιλία και η προσκόλληση σε ένα πράγμα τους καθιστά πολύ ανυπόμονος και βαριεστημένους.

Δίδυμοι - Καρκίνος
Οι Δίδυμοι και ο Καρκίνος και δεν έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Αυτές οι διαφορές τους κάνουν αν συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο.

Δίδυμοι - Λέων
Ένας Δίδυμος θα βρείτε πολλά κοινά με Λέοντα. Και οι δύο αγαπούν να διασκεδάζουν, την περιπέτεια και το να απολαμβάνουν τη ζωή.

Δίδυμοι - Παρθένος
Οι Δίδυμοι είναι αρκετά ευφυείς, ορθολογιστές, και πρακτικοί και βλέπουν τον κόσμο όπως είναι. Μπορεί επίσης κανείς να βρει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σε έναν Παρθένο. Θα υπάρξει μια καλή σχέση μεταξύ τους, ιδίως σε πνευματικό επίπεδο.

Δίδυμοι - Ζυγός
Συνήθως μεταξύ των Διδύμων και των Ζυγών υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια και έλξη. Και οι δύο αγαπούν τους ανθρώπους και μεγάλες συγκεντρώσεις. Τους αρέσει να συνομιλούν με τους ανθρώπους και να είναι μέρος του πλήθους.

Δίδυμοι - Σκορπιός
Ένας Δίδυμος και ένας Σκορπιός είναι σαν τους δύο πόλους ενός μαγνήτη. Είναι εντελώς αντίθετοι μεταξύ τους σε όλες σχεδόν τις πτυχές της προσωπικότητάς τους, καθιστώντας αυτό το συνδυασμό δύσκολο.

Δίδυμοι - Τοξότης
Έναν Δϊδυμο τον ενδιαφέρουν οι διάφορες πτυχές της ζωής όπως και έναν Τοξότη. Και οι δύο είναι πολύ ανήσυχος και βρίσκονται σχεδόν πάντα σε κίνηση. Τους είναι  δύσκολο να μείνουν σε ένα μέρος ή με ένα άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δίδυμοι - Αιγόκερως
Ένας Δίδυμος και ένας Αιγόκερως έχουν πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις για τη ζωή και μάλλον συχνότερα θα βρεθούν να κινούνται σε αντίθετη κατεύθυνση παρά προς την ίδια. Ο Αιγόκερως προτιμά να προχωράει με συστηματικό τρόπο, ακολουθώντας προκαθορισμένα σχέδια.

Δίδυμοι - Υδροχόος
οι Δίδυμοι και ο Υδροχόος έχουν σχεδόν παρόμοια ζωή. Έχουν επίσης παρόμοιες προοπτικές στη ζωή και αυτό συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη συμβατότητά της σχέσης τους. Ακόμη και σε πνευματικό επίπεδο, και οι δύο μοιράζονται μια εξαιρετική έλξη.

Δίδυμοι - Ιχθείς
Ένας Δίδυμος είναι τόσο ανοιχτός σε νέες ιδέες και απόψεις όπως και ένας Ιχθύς. Και οι δύο είναι αρκετά ευέλικτοι και προσαρμόσιμοι. Κανένας τους δεν εμμένει στις δικές τους απόψεις και επίσης δεν αγνοούν τις απόψεις των άλλων.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.