Αν παντρευτείτε μια γυναίκα ένα Δίδυμο είναι σαν να ζείτε με δύο διαφορετικές γυναίκες. Μπερδευτήκατε; Απλά αναφερόμαστε στη διπλή προσωπικότητά της. Έχει διττό χαρακτήρα και είναι σε θέση να εμφανίζει διάφορα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σε διαφορετικά χρονικά σημεία. Ωστόσο, η μεγάλη πρόκληση είναι να την πείσετε να δεσμευτεί. Είναι τόσο ανήσυχη που είναι πολύ δύσκολο για εκείνη να σχετιστεί σοβαρά με ένα άτομο ή ένα μέρος. Το μυαλό μια γυναίκας Δίδυμου ποτέ δεν μένει σε ένα μέρος και οι σκέψεις της είναι πάντα σε αναζήτηση.

Ωστόσο, αν καταφέρετε να ταιριάξετε μαζί της σε πνευματικό, ψυχικό, καθώς και σωματικό επίπεδο, θα δείτε μια γυναίκα γεμάτη πάθος. Στα νιάτα της, είναι λιγότερο πιθανό να οριοθετείται από μια σχέση ή δέσμευση. Τη μια στιγμή μπορεί να της αρέσουν οι συνήθειές σας και την επόμενη να είναι εξαιρετικά σαρκαστική για το νέο μοντέρνο κούρεμα σας. Η ωριμότητα μπορεί να φέρει κάποια σταθερότητα σε αυτήν. Όλα αυτά δεν σημαίνει ότι οι Δίδυμες γυναίκες δεν είναι καθόλου ρομαντικές. Όντως, γι' αυτές, τα ειδύλλια είναι ένα από τα ευκολότερα μέσα επικοινωνίας.Καθόσον έχουν πάντοτε κάποιες σκέψεις να εκφράσουν, το ειδύλλιο δεν βγαίνει ποτέ από τη ζωή τους. Ωστόσο, η δέσμευση είναι μια εντελώς διαφορετική έννοια. Μια γυναίκα Δίδυμος μπορεί να αγαπήσει τη νοημοσύνη σας, αλλά μπορεί να παρατηρήσει επίσης την έλλειψη ενδιαφέροντός σας για τις δημιουργικές τέχνες. Είναι το ίδιο από την αντίθετη πλευρά. Βρίσκεστε σε αμηχανία; Κατά διαστήματα θα πρέπει να είναι ακόμη και η ίδια με τον ακατανόητο και πολύπλοκο χαρακτήρα της. Είναι τόσο ζωηρή και γεμάτη ζωή που μαζί της, θα ξεχάσετε ακόμη και τα πιο σημαντικά προβλήματα. Έχει την ικανότητα να φωτίζει τα πιο σκοτεινά μέρη με την παρουσία της.

Μια γυναίκα Δίδυμος θα είναι γεμάτη από μικρές, συναισθηματικές χειρονομίες που κρατούν ζωντανό το ρομαντισμό σε μια σχέση. Θα βρει πάντα νέους τρόπους λέγοντας σας πόσο σας αγαπά και θα σας τυλίξει με τη δελεαστική γοητεία της. Μπορεί να λειτουργήσει σαν μια τυπική γυναίκα τη μια στιγμή, να είναι ένα νευρικό ράκος την άλλη και την αμέσως επόμενη να συμμετέχει σε μια έξυπνη συζήτηση. Έχει τη γυναικεία γοητεία, αλλά ποτέ δεν θα παραμείνει προσκολλημένη σε εσάς. Ένα πράγμα που ποτέ δεν θα βρείτε στα χαρακτηριστικά μια γυναίκας Δίδυμο είναι η μονοτονία και η πλήξη.

Βρίσκει κάτι καλό σε όλους τους άνδρες που συναντά και στη συνέχεια, θέλει έναν άνδρα ο οποίος να έχει όλα αυτά τα προτερήματα. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να συμβεί και στη συνέχεια, κρατάει αυτή τη λαχτάρα γι' αυτόν τον τέλειο άνδρα! Μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σας, η παρέα σας στον αθλητισμό, ο ανταγωνιστής σας σε ένα αγώνα και η ερωμένη σας, όλα την ίδια στιγμή. Απλά θυμηθείτε ένα πράγμα, είναι η μόνη που μπορεί να σας προσφέρει όλα αυτά, οπότε μην περιμένετε τη συνέπειά της. Μια γυναίκα Δίδυμος μπορεί να ρίξει το βλέμμα της σε άλλους άνδρες, ακόμη και όταν είναι ειλικρινά ερωτευμένη μαζί σας. Η αλλαγή είναι στη φύση της και έχει να μάθει πολλά για να ελέγχει τη συμπεριφορά της. Σιγουρευτείτε ότι θα διατηρήσει τα ενδιαφερόμενα της σε σας και αυτή θα παραμείνει ολοκληρωτικά αφιερωμένη.

Ποτέ δεν θα σας υποψιαστεί και θα αναμένει το ίδιο από εσάς σε αντάλλαγμα. Ίσως να είστε έξω μέχρι 3 το πρωί και να μη σας πει καν μια κουβέντα. Μια γυναίκα Δίδυμος θα σέβεται πάντα την προσωπικότητά σας και θα σας ζητήσει να κάνετε το ίδιο. Μπορεί να ξεχάσει να πλύνει τα πιάτα, αλλά μπορεί να έχετε μαζί της τις πιο ικανοποιητικές συνομιλίες. Θα διατηρήσει τη διάνοιά σας και θα ενθαρρύνει τη δημιουργικότητά σας. Η μητρότητα θα έρθει φυσικά για αυτήν και θα γίνει μια ευτυχισμένη και εύθυμη μητέρα, που θα σέβεται την προσωπικότητα των παιδιών.

Η γυναίκα Δίδυμος είναι μια εξαιρετική οικοδέσποινα και θα μαγέψει τους επισκέπτες με την χάρη της. Θα προσφέρει τα καλύτερα εδέσματα, σε ασημένιο σερβίτσιο. Μπορεί εύκολα να βρεθεί με τον οποιονδήποτε, από το αφεντικό σας μέχρι τη γραμματέα του γραφείου σας. Με μια γυναίκα Δίδυμο, θα νιώσετε σαν να είστε με μια διαφορετική γυναίκα κάθε μέρα. Όταν θέλει να μιλήσει, θα μιλήσει και όταν θέλει να πετάξει, θα πετάξει. Δεν ξέρετε πώς πετάει; Ακούσετε μόνο τη φαντασία της και θα μάθετε. Είναι γεμάτη ελπίδες, επιθυμίες και όνειρα και είστε ευπρόσδεκτοι να τα μοιραστείτε μαζί της. Απλά βεβαιωθείτε ότι είστε μαζί της όταν σας χρειάζεται!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.