Ο Ταύρος πιστεύει στην πρακτικότητα και την απλότητα. Η προσέγγισή του προς την κατεύθυνση της ζωής είναι προσγειωμένη, συμβατική και λογική. Από την άλλη πλευρά, έχουμε τον Υδροχόο, ο οποίος θα είναι πάντα ενάντια στους κανόνες και πιστεύει στις σύγχρονες και προοδευτικές προσεγγίσεις. Ο Ταύρος είναι κατά των αλλαγών, και προτιμά τα πράγματα να μένουν ακριβώς όπως έχουν. Ο Υδροχόος προτιμά να αλλάζει ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής μας και να είναι σε αρμονία με τον κόσμο γύρω του. Αν αυτές τους οι αντιθέσεις δεν μπορέσουν να οδηγήσουν σε μείζονα προβλήματα, η σχέση αυτή απλά θα αντιμετωπίσει ορισμένα περιττά προβλήματα συμβατότητας.

Το πείσμα του Ταύρου σε συνδυασμό με την ακαμψία του Υδροχόου μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά προβλήματα. Ο Ταύρος μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει δυσκολίες προσαρμογής σε νέες και ασυνήθιστες ιδέες του Υδροχόου. Δεν υπάρχει έλλειψη αποφασιστικότητας και στις δύο πλευρές  και από τη στιγμή που το μυαλό βάλει κάτι, δεν θα είναι πλέον ένα όνειρο. Όμως, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα όταν ο Υδροχόος γίνεται απρόβλεπτος ή θέλει να μείνει μόνος. Η κτητικότητα και η ζήλια του Ταύρου μπορεί να είναι πάρα πολύ έντονη για να τη χειριστεί. Αν καταφέρουν να επιλύσουν τις όποιες διαφορές, η σχέση αυτή μπορεί να αποδειχθεί πολύ ισχυρή.

Ταύρος άνδρας - Υδροχόος γυναίκα
Η σχέση αυτή δεν έχει πάρα πολύ μεγάλες πιθανότητες της συμβατότητας. Στα αρχικά στάδια της σχέσης, μπορεί να αισθάνονται σαν να έχουν πολλά κοινά. Ωστόσο, όταν προχωρήσουν στη ζωή, μπορούν να αρχίσουν οι διαφορές. Οι συμβατικές ιδέες του θα έρθουν σε σύγκρουση με τους ριζοσπαστικούς τρόπους της και την κοινωνική φύση της, κάτι που μπορεί να τον κάνει να ζηλέψει. Και οι δύο διαθέτουν ισχυρή αποφασιστικότητα και μια μάχη των "θέλω τους" είναι πολύ έντονη μέσα στη σχέση. Θα πρέπει να μάθουν αμφότεροι να υποχωρούν και να αφήνουν τον άλλο να πάρει το προβάδισμα.

Ταύρος γυναίκα - Υδροχόος άνδρας
Η γυναίκα Ταύρος έχει τις ιδέες της για τη ζωή, τις οποίες δεν θα αλλάξει για κανέναν. Ο άνδρας Υδροχόος προτιμά να εμμείνει στην φιλοσοφία και τις συνήθειες του. Ταυτόχρονα, αυτή η σχέση έχει κάποιες πολύ θετικές πλευρές. Μπορεί να του διδάξει πώς να καταφέρει ναι μην παίρνει τα πάντα στη ζωή τόσο σοβαρά και να αφεθεί στη διασκέδαση. Μπορεί επίσης να διεγείρει το ενδιαφέρον της και να την κάνει γελάει. Από την άλλη πλευρά, εκείνη μπορεί να φέρει κάποια σταθερότητα στην άγρια και απερίσκεπτη φύση του. Όσο καταφέρνουν να υποτάξουν το πείσμα του ς έναντι του άλλου, αυτή η σχέση έχει πιθανότητες επιτυχίας.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.