Είναι πολύ δύσκολο να προσδιοριστούν ακριβώς τα χαρακτηριστικά του προφίλ μιας γυναίκας Αιγόκερου. Μπορεί να είναι το προκλητικό μωρό στην παραλία ή μία επιστήμονας που βρίσκεται στο εργαστήριο, κάνοντας πειράματα που μπορεί να σώσουν την ανθρωπότητα. Όποια και αν είναι αυτή, όταν κοιτάξετε μέσα της θα βρείτε ένα κορίτσι που ψάχνει για την ασφάλεια, την εξουσία, το σεβασμό και τη θέση. Το πώς επιδιώκει την επίτευξη των στόχων αυτών πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό ζήτημα. Μπορεί να είναι ο πρόεδρος της χώρας ή η σύζυγος ενός φιλόδοξου ανθρώπου. Αναζητά την αναγνώριση και δεν έχει σημασία πως θα γίνει.

Μια γυναίκα Αιγόκερως είναι σαν το κατσίκι, το οποίο πρέπει να φθάσει στην κορυφή του βουνού. Δεν έχει σημασία ποια είναι η θέση της, εκείνη αρχίζει σιγά – σιγά και με τον τρόπο που περπατάει, θα βρεθεί στην κορυφή πολύ πριν από αυτές, που έτρεχαν μπροστά της. Θα το κάνει τόσο διακριτικά που δεν θα ξέρουν πότε διέσχισε όλα τα ορόσημα. Έχει τους στόχους και τις φιλοδοξίες της, αλλά αυτές δεν έρχονται πριν από την οικογένειά της. Μπορεί να απολαύσει το ρόλο μιας συζύγου ή μια μητέρας όσο και το πνεύμα της διευθύνουσας συμβούλου της μεγαλύτερης εταιρείας. Ωστόσο, θα πρέπει να της παράσχετε τον απαραίτητο σεβασμό και ασφάλεια.Σχεδόν όλες οι γυναίκες Αιγόκεροι έχουν άψογη εμφάνιση. Έχουν μια εγγενή αίσθηση της κοινωνικής κομψότητα, της σεμνότητα και του συμβατικού στυλ. Ακόμη κι αν φαίνεται εντελώς ήρεμη, νηφάλια και ισορροπημένη, μη νομίζετε ότι δεν έχει εναλλαγές στη διάθεσή της. Μπορεί να γίνει πραγματικά δυστυχισμένη, αν νομίζει ότι κάποιος την παρεξήγησε. Σε μια τέτοια περίπτωση, αυτή μπορεί να στενοχωρηθεί  ακόμη και για μήνες. Αυτό πηγάζει από το γεγονός ότι δεν αισθάνεται τόσο ασφαλής όσο φαίνεται και φόβοι μη γελοιοποιηθεί.

Είναι σκόπιμο να μην πειράζετε μια γυναίκα Αιγόκερω. Μπορεί να το πάρετε κυριολεκτικά. Μπορεί να υποκρίνεται, αλλά επιδιώκει τις φιλοφρονήσεις όπως και οι άλλες γυναίκες και ίσως ακόμη περισσότερο. Δείξτε της ότι την εκτιμάτε και κάντε την να αισθανθεί ασφαλής. Θα την βοηθήσετε να ανοιχθεί και να σας δείξει το εσκεμμένα ελεγχόμενο πάθος της. Η προσωπικότητα μιας γυναίκας Αιγόκερου δεν περιλαμβάνει το χαρακτηριστικό των ευσεβών πόθων. Βλέπει μόνο όνειρα που μπορούν να μετατραπούν σε πραγματικότητα. Μπαίνει σε ένα σκάφος μόνον όταν ξέρει ότι τα νερά είναι ασφαλή.

Θα δώσει έμφαση σε μεγάλο βαθμό στις κοινωνικές ταμπέλες και ποτέ δεν τη δείτε να εξυπηρετεί τους καλεσμένους σας με τίποτα άλλο παρά κρυστάλλινα ποτήρια. Θα υπάρχουν πάντα κάτι φρέσκο στην ομορφιά της και πάντα θα είναι πολύ ελκυστική, ακόμα και όταν φοράει ρόλει στα μαλλιά της . Μια γυναίκα Αιγόκερως θα εμφανιστεί πολύ σίγουρη, αλλά μέσα της έχει αμφιβολίες για την εμφάνισή της. Θα πρέπει να την καθησυχάσετε ότι είναι ελκυστική. Θα είναι πάντα ειλικρινής και θα αναμένει το ίδιο από εσάς.


Ταυτόχρονα, θα πρέπει να σέβεστε την οικογένειά της. Να θυμάστε, όταν έχετε παντρευτεί μια γυναίκα Αιγόκερω, έχετε παντρευτεί την οικογένεια και τους συγγενείς της επίσης. Αν ποτέ επικρίνεται τα μέλη της οικογένειάς της, διασφαλίστε ότι πρόκειται για εποικοδομητική κριτική αλλιώς ποτέ δεν θα σας συγχωρήσει. Η αγάπη της για σας δεν θα την εμποδίσει να φροντίζει την οικογένειά της. Το θετικό σημείο αυτής της στάσης είναι ότι θα είναι εξίσου σοβαρή και για την οικογένειά σας και θα τους δώσει τον ίδιο σεβασμό. Ποτέ δεν θα ξεχάσει αν ακυρώσετε το ταξίδι των διακοπών σας προκειμένου να πληρώσετε τα έξοδα νοσηλείας του μπαμπά της.

Το σπίτι του μιας γυναίκας Αιγόκερου θα είναι πάντα πεντακάθαρο και αυτό θα γίνεται με μεγάλη ευκολία. Είναι ρεαλίστρια και η αφηρημάδα δεν της ταιριάζει. Έχει την ικανότητα να κάνουν ακόμη και τον πιο θαμπό χώρο να φαίνεται ζεστός και ελκυστικός, με το γήινο πάθος της. Ποτέ δεν θα σας εμποδίσει να ονειρεύεστε, όσο υπάρχει ψωμί στο σπίτι και τα όνειρα έχουν μερικές πιθανότητες να γίνουν πραγματικότητα. Ως μητέρα, θα διδάξει τα παιδιά πειθαρχία, οικονομία, πρακτικότητα, ευπρέπεια και σεβασμό. Κάντε την να νιώσει αγάπη, προστασία, φροντίδα και σε αντάλλαγμα, εκείνη θα σας στηρίξει στην υλοποίηση των ονείρων σας και θα σας δώσει μια βαθιά, μόνιμη αγάπη!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.