Είναι πολύ δύσκολο να πλησιάσετε έναν άνδρα Αιγόκερω. Βρίσκεται πάντα οχυρωμένος πίσω από ένα ισχυρό τείχος, το οποίο δεν είναι πολύ εύκολο να παραβιάσετε. Δεν είναι πάρα πολύ κοινωνικός και εξωστρεφής, αλλά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του περιλαμβάνουν αποφασιστικότητα και υπομονή. Έχει έντονες φιλοδοξίες, τις οποίες επιδιώκει με έντονη αποφασιστικότητα. Αν τον κοιτάξετε επιπόλαια, μπορεί να φαίνεται σαν να προτιμά τη μοναξιά. Τώρα, κοιτάξτε βαθύτερα, μέσα στην καρδιά του. Αν και δεν το δείχνει, θέλει το θαυμασμό όσο και οι άλλοι άνδρες. Απλά ένας άνδρας Αιγόκερως είναι πολύ ντροπαλός για να εκφράσει τα συναισθάματά του ανοιχτά.

Έστω και αν φαίνεται ότι τα κομπλιμέντα δύσκολα τον επηρεάζουν, τα αυτιά του θα κοκκινίσουνκαι και τα μάτια του θα λάμψουν. Όμως, θα πρέπει να έρθετε πολύ κοντά του για να δείτε όλα αυτά να συμβαίνουν. Μια επιπόλαιη ματιά θα του κάνει καλό. Ένα άλλο πρόβλημα μαζί του είναι ότι δεν ξέρει πώς να χειριστεί τα κομπλιμέντα. Όταν του γίνει κάποιο, έρχεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και μπορεί να το περάσει ως αστείο ή να το αγνοήσει τελείως. Έτσι την επόμενη φορά, μη ξεγελαστείτε. Πες του ότι είναι όμορφος, έξυπνος και ελκυστικός. Χρειάζεται να το γνωρίζει.Τα χαρακτηριστικά ενός άνδρα Αιγόκερω τον κάνουν πραγματική ρομαντικό, αν και μπορεί να το μάθετε μετά από μέρες όταν το φλερτ πλησιάζει στο τέλος του. Προτιμά να διατηρήσει τον έλεγχο στα συναισθήματά του και παρουσιάζει ήρεμους τρόπους, ρεαλιστικές πράξεις και τάσεις μελαγχολίας. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτός δεν είναι ο εσωτερικός του κόσμος. Όντως, μοιάζει πολύ με μια καρύδα, που είναι σκληρή εξωτερικά, αλλά είναι εξαιρετικά μαλακή εσωτερικά. Αν καταφέρετε να δείτε μέσα στην καρδιά του, θα δείτε ένα γοητευτικό άτομο, που αγαπάει να ονειρεύεται, του αρέσει να βρέχεται στη βροχή και επιδιώκει τις φιλοφρονήσεις.

Απλά πρέπει να γίνετε μία από τα λίγα άτομα που καταφέρνουν να τον πλησιάσουν. Ένας άνδρας Αιγόκερος μπορεί να σας προσφέρει στέγη σε μια καταιγίδα, καθώς και να σας κρατήσει ζεστή σε μια παγωμένη χειμωνιάτικη νύχτα. Μην περιμένετε από αυτόν να ξεκινήσει να σας απαγγέλει ποιήματα. Είναι ρομαντικός, αλλά αυτά τα συναισθήματα δεν θα τα παρουσιάζει κάθε λίγο και λιγάκι. Εφ 'όσον ξέρετε τι αισθάνεται για σας, είναι αρκετό για εκείνον. Δεν χρειάζεται να πείτε στον κόσμο ότι σας αγαπά. Θα πρέπει να τον δελεάσετε ώσδτε να βγει από το προστατευτικό κέλυφός του και να τον ενθαρρύνετε να δείξει τα συναισθήματά του.

Δείξτε στον άνδρα Αιγόκερω ότι πιστεύετε στα πρακτικά του όνειρά του και θα κάνει περισσότερα. Τότε, μια μέρα, θα επιτευχθούν όλα αυτά και πολλά ακόμη. Σε εκείνη τη χρονική στιγμή, θα είστε δίπλα του, να χαϊδεύεται την πλάτη του και να λάμπετε με την επιτυχία του καθώς και τη διακριτική αγάπη του. Είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που είναι πολύ σοβαρός στα νιάτα τους και τείνουν να χαλαρώνουν όσο περνούν τα χρόνια. Όταν όλες οι παλιοί συμμαθητές σας αρχίσουν να αναπτύσσει ρυτίδες, θα τον δείτε να δείχνει και να ενεργεί σαν ένα κολλεγιόπαιδο.

Θα σας πάει μακρινές βόλτες, όταν οι περισσότεροι θα ξεκουράζουν το ηλικιωμένο τους κορμί. Με ένα άνδρα Αιγόκερω, το καλύτερο μέρος έρχεται πάντα τελευταίο, όπως και το γλυκό στο γεύμα. Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για την πίστη του. Κυριολεκτικά λατρεύει τους οικογενειακούς δεσμοί και δεν θα τους θυσιάσει για μια σύντομη και χωρίς νόημα περιπέτεια. Η οικογένεια σημαίνει για αυτόν εσάς,τα παιδιά καθώς και τους γονείς και τα αδέρφια του. Είναι καλύτερα να το κατανοήσετε αυτό όσον αφορά την οικογένειά του. Θα περιμένει από σας να είστε μια καλή σύζυγος, καλή μητέρα, καλή νύφη και καλή μαγείρισσα.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να κρατάτε το σπίτι αστραφτερό, να είστε ντυμένη καλά μπροστά στους φίλους του και να έχετε άψογη ηθική. Δεν έχει σημασία αν είστε όμορφη, θα πρέπει να εντυπωσιάσετε την οικογένειά του και να τους φροντίσετε. Αυτό είναι το ζητούμενο για να Αιγόκερως άνδρας σας. Μόλις όλα έχουν διευθετηθεί, φροντίστε να του πείτε ότι αγαπάτε την οικογένειά του, αλλά είναι αυτός που πρόκειται να παντρευτείτε και ποτέ δεν πρέπει να το ξεχνάει αυτό. Αφού βρίσκει πολύ δύσκολο να εκφράσει τα συναισθήματά του, καλύτερα να αρχίσετε εσείς τη μυήσή του στην τέχνη του ρομαντισμού.

Εάν ξεχάσετε να παίξετε τον ρόλο σας, τότε πρέπει να ξέρει ότι γνωρίζετε πως σας αγαπά, αλλά ποτέ δεν σας το είπε. Σαν πατέρας, θα είναι λίγο αυστηρός και θα απαιτήσει σεβασμό, πειθαρχία και συμμόρφωση από τα παιδιά. Σε αντάλλαγμα, θα θυσιάσει την ευτυχία του για να τα δει να χαμογελούν. Ακόμα κι αν έχει βαθύ σεβασμό για τους οικογενειακούς δεσμούς, θα αποχωρήσει από ένα γάμο, αν νομίζει ότι έκανε λάθος. Αν ποτέ συμβεί αυτό, μην περιμένετε να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία. Όταν κάτι έχει τελειώσει γι' αυτόν, είναι για πάντα και ποτέ δεν κοιτάζει πίσω πάλι.

Αρχικά, ο ρομαντισμός και η αγάπη μπορεί να μοιάζουν σαν μέρος του προγράμματος ενός άνδρα Αιγόκερου. Ωστόσο, όσο ο ίδιος μεγαλώνει, η αγάπη θα γίνει σαν ένα παλιό κρασί, πλουσιότερη από πριν. Θα σας προσφέρουν πάντα μια ομπρέλα σε μια βροχερή ημέρα και θα εξακολουθεί να είναι αφοσιωμένος σε σας όσο ζει. Κοιτάξτε πέρα από το σκληρό εξωτερικό του, έχει μια τρυφερή και ευγενική καρδιά - μια καρδιά που θα σας αγαπά μέχρι τα βαθιά γεράματα. Γι 'αυτόν, θα είστε πάντα το κορίτσι που τον έκανε να ερωτευτεί και που θέλει να προστατεύσει από τον υπόλοιπο κόσμο. Κι αν δεν λέει "σ’ αγαπώ' όπως συνηθίζεται, σε κάνει να νιώθεις ότι σε αγαπά συνεχώς!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.